Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi duyurdu! Geri dönüşün sinyalini verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi duyurdu! Geri dönüşün sinyalini verdi

Spor Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra boşta kalan Rıza Çalımbay, kendisiyle iletişime geçen takımlar olduğunu açıkladı. Çalımbay, yardımcılarını da Avrupa'da maç izlemeye gittiğini söyledi.

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden olan ve son olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, yeniden sahalarda olmak istediğini açıkladı.A Spor'a konuşan Çalımbay, kendisine gelen teklifler olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi duyurdu! Geri dönüşün sinyalini verdi

RIZA ÇALIMBAY: DEVREDEN ÖNCE BİR YERE GİTMEK İSTİYORUZ

Yeniden sahada olmak istediklerini belirten Rıza Çalımbay, "Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra çalışmadık. Teklifler geldi şu ara. Ona göre de bir karar vereceğiz. Devreden önce bir yere gitmek istiyoruz. Devre arasında çalışma ve hazırlık şansın çok oluyor. Devre arasından önce bir yere gidersek yüzde 99 her zamanki gibi başarlı oluruz. Arayı çok iyi değerlendiririz. Zaten şu anda gelen takım sıkıntılı takımdır, o yüzden size geliyordur. Bu boşlukta yardımcı hocalarımı Avrupa'ya yollayarak oradaki maçları takip ettirdik." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cengiz 9 Eylül 2023 18:07

Milli takima Rıza hocam bizi sen kurtarırsın ancak

Sonraki Haber Yükleniyor...