Rıza Çalımbay 18 yıl sonra yeniden Beşiktaş'ta

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay 18 yıl sonra yeniden Beşiktaş'ta

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Burak Yılmaz’ın, ‘Takımın başına geçmek isteyen ağabeyler’ var diyerek ima ettiği tecrübeli teknik adam, seçime kadar Kartal’ın yeni hocası oldu

MURAD TAMER'İN HABERİ - Krizlerle boğuşan Beşiktaş’ta bir hoca değişikliği daha yaşandı ve Rıza Çalımbay başa geçti. Şenol Güneş’in istifası üzerine yardımcı antrenör Burak Yılmaz teknik sorumlu olmuştu. Genç teknik adam başarısız yönetiminin yanı sıra futbolcularıyla olan kötü diyaloğu ve tepki çeken açıklamalarıyla kısa sürede kredisini tüketti. Burak Yılmaz’ın, Antalyaspor maçı sonrasında “Takımın başına geçmek isteyen ağabeyler var” diyerek kastettiği Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü oldu.

PARA İSTEMEDİ

Siyah beyazlılarda olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında Rıza Çalımbay yer alacak. Sonraki dönem için Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak seçimin ardından yeni yönetim ve Rıza Çalımbay bir görüşme gerçekleştirecek. Beşiktaş, olağanüstü seçime kadar dört maç oynayacak. Rıza Çalımbay, bugün 11.00’de yapılacak antrenmanda takımın başında olacak. Tecrübeli teknik adamın, seçime kadar yapacağı görev süresi için herhangi bir ücret istemediği öğrenildi.

ABOUBAKAR VE CENK YOK

Beşiktaş’ın dertlerine dertlerin eklenmesi devam ediyor. Bodo maçında ilk 11’de başlamaya hazırlanırken ısınmada sakatlanan Aboubakar ile maçtan sonra bacağında ağrı hisseden Cenk Tosun’un 10 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayrıca Rashica da İsrail maçı için millî takıma davet edildiği için Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...