Riva’yı sattılar ama parayı ödemediler!

Düzenleyen:
Riva’yı sattılar ama parayı ödemediler!

SPOR Haberleri

Riva ve Florya arazilerinin satışının oylandığı 22 Ekim’deki olağanüstü genel kurulun üzerinden 9 ay geçti, 40 bin liralık “salon borcu” kaldı

Burhan Can Terzi 

Galatasaray yönetimi yeni sezon öncesi kesenin ağzını sonuna kadar açarak futbolcu transferine milyon avrolar yağdırdı. Ancak tarihî genel kurulun yapıldığı Ayazağa’daki salonun ödemesini yapmadı. Ekonomik planlama konusunda son günlerde sıkça eleştiriler alan sarı-kırmızılı yönetimin “Galatasaray” markasını zedeleyecek bir tutumda bulunduğu ortaya çıktı. 22 Ekim 2016 tarihinde Riva ve Florya arazilerinin satışının görüşülmesi için olağanüstü genel kurul yapılmıştı. 

40 bin liralık borç
Bu toplantı için de Ayazağa’da bulunan bir salon kiralanmıştı. İşletme ile salon kirası konusunda 55 bin liraya el sıkışılmış ve 6 ay vade ile ödeme planı yapılmıştı.  Ancak G.Saray yönetimi genel kurulda Riva ve Florya arazilerinin satışına onay aldıktan sonra, bu ödemelerin yalnızca ilk taksitini yatırdı. Sadece Belhanda transferine 8 milyon avro ödeyen sarı-kırmızılı yönetimin, tarihî kongrenin gerçekleştiği salona, kalan yaklaşık 40 bin liralık ödemeyi yapmaması şaşırttı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...