Riva karıştı

Düzenleyen:
Riva karıştı

SPOR Haberleri

FETÖ gerekçesiyle gözlemcilikten çıkarılan Hakem Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesinin TFF’yi ve MHK’yı ziyaret edenlerin arasında bulunması bardağı taşırdı

ÖMER FARUK ÜNAL

Futbol Federasyonu’nda dün hareketli saatler yaşandı. Önceki gün aynı zamanda Temsilciler Kurulu Başkanı da olan  Hakem Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri birlikte Riva’da TFF yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu ile MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nu ziyaret etti. Bu ziyarette Hakem Derneği Genel Merkez Yöneticisi ve Kocaeli Şube Başkanı Mecit Mustafa Keskin de vardı. Keskin, 15 Temmuz sonrası bölgesel gözlemci kadrosundan ihraç edilen 102 kişi arasında yer almıştı. Bu durumdan haberdar olan TFF, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve Abdurrahman Arıcı’dan “Böyle bir ismi nasıl olur da bizi ziyarete gelirken yanınızda getirirsiniz?” diye hesap sordu. Kocaeli kökenli olan MHK Üyesi Bedri Dölkeleş’ten de bu konuda bilgi istendi. Bu olay TFF ile MHK’yı kopma noktasına getirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...