Riekerink'ten basına tepki: 'Oyuncularıma saldırmayın'

Düzenleyen:
Riekerink'ten basına tepki: 'Oyuncularıma saldırmayın'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink basında çıkan haberlere tepki gösterdi. Hollandalı, kendisi hakkında yapılan eleştirileri kabul edebileceğini söylerken; oyuncularına sahip çıktı ve "Yalan haberlerle oyuncularıma saldırmayın" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Sezona iyi başladıklarını fakat son dört maçın iyi geçmediğini söyleyerek sözlerine başlayan Jan Olde Riekerink, "Kendi sahamızdaki Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında galibiyeti hak etmiştik. Adana ve Fenerbahçe maçlarında ise kötü oynadık. Bunlar futbolda olabiliyor. İnancımda en ufak sapma yok. Bursa maçından şüphemiz yok. Sahamızda oynayacağımız ve galip geleceğimiz bir maç. Takım içinde problemler olabilir. Her ailede bu tip şeyler olabilir ama bu sıkıntılarla başa çıktığımızı düşünüyorum. Takımda kesinlikle otorite sorunu olduğunu düşünmüyorum” dedi.

“RAKİP SAHADA DAHA FAZLA TOP TUTMALIYIZ”
Galatasaray'ın deplasmanlarda kendi sahasına oranla topu daha az ayağında tuttuğunu kaydeden Riekerink, "Rakibinden üstün yüzdelere sahip bir Galatasaray sahada... Ama bu pasları nerede yaptığımız çok önemli. Bunu daha çok kendi sahamızda yaptığımız için pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Rakip sahada topu daha fazla tutmamız gerekiyor. Böylece daha fazla çoğalma şansımız oluyor. Konuştuğumuz ve çözmemiz gereken konu, ofansif olarak pas yüzdesini rakip sahaya taşımak ve rakip sahada topa hakim olmak..." öz eleştirinde bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...