Riekerink: Hedefi tutturduk

Düzenleyen:
Riekerink: Hedefi tutturduk

SPOR Haberleri

“Bursa maçından sonra 5 maç 13 puan demiştik. Başardık, takımımla gurur duyuyorum”

G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 5-1 kazanılan Alanyaspor karşılaşmasının ardından maçı ve sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Takımın performansından memnun olduğunu belirten Hollandalı, “Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim. Çok önemli ve güzel bir skorlu galibiyet oldu” dedi. ‘Bursa maçının ardından 13 puan toplarsak yarışta oluruz açıklaması’ sorulan Riekerink, “Sezona iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Sonra düşüşe geçtik. Ardından 5 maçta 13 puanlık hedef koymuştuk. Osmanlıspor da zor bir deplasmandı ve onlara karşı beraberlik hesaplamıştık. Futbolcular da bunu başardılar” ifadelerini kullandı.

Galibiyeti hak ettik

Sarı-kırmızılıların kaybettiği maçlarda da galibiyeti hak eden taraf olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, “Sonuç anlamında iç sahada Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında da iki mücadelede de galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı. Bizim yapmak istediğimiz takıma kimlik kazandırmak. Özellikle iç saha maçlarında dominant olmak. Ama her zaman da kazanamıyorsunuz, bazen de olmuyor” şeklinde konuştu.

Muhteşem kapanış

∂ Maçın ve sarı-kırmızılı formayla kendisinin ilk golünü atan De Jong, “Attığım golden ve takımın performansından çok mutluyum. Sezonun ilk yarısını böyle bir galibiyetle kapatmamız muhteşem oldu. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum” açıklaması yaptı. 

Sabri’ye protesto

∂ Aytemiz Alanyaspor’un golünden sonra, tribünlerden Sabri Sarıoğlu’na tepki sesleri yükseldi. Sabri topla buluştukça ıslıklı protestoda bulunuldu. Taraftarlar sosyal medyada maç öncesinde Martin Linnes’in ilk 11’de olmamasına da tepki gösterdi. 

Puan farkı çok değil

Lige 5 maçta 5 golle giren Eren Derdiyok sonrasında sessizliğe bürünmüştü. En son 12. haftada Bursa’ya gol atan futbolcu 3 hafta aradan sonra dün nihayet ağları havalandırmayı başardı. 7 gole ulaşan Eren maç sonrası, “Zirveye mesafeyi kısa tutmamız için kazanmamız gerekiyordu. Arada çok puan farkı yok” derken, “İyi bir kapanış oldu. Çok iyi başlangıç yakaladım ama biraz da düşüş oldu maalesef. Bunları düzeltmek için çalışıyorum. Gittikçe adapte oluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...