Rıdvan Dilmen'i terleten "Galatasaray" sorusu

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'i terleten "Galatasaray" sorusu

SPOR Haberleri

Adil Oyun programında Rıdvan Dilmen'e "Ne olacak Galatasaray'ın hali?" diye soru gelince "Bula bula bu soruyu mu buldun" şeklinde cevap verdi.

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan "Adil Oyun" programında bir taraftarın kendisine yönelttiği Galatasaray sorusu karşısında zor anlar yaşadı.

"SAĞOL BU KIYAĞINI UNUTMAYACAĞIM"

Adil Oyun programında Rıdvan Dilmen'e "Ne olacak Galatasaray'ın hali, bu durumdan nasıl çıkabilirler?" diye soru gelince "Bula bula bu soruyu mu buldun. Sağol bu kıyağını unutmayacağım" şeklinde cevap verdi.

"GALATASARAY, YA ŞAMPİYON OLUYOR YA KOPUYOR"

"Kulüpler yüz kere şampiyon olmaz." diyen Dilmen, "Bu tür olayları atlatabilecek kulüpler bunlar. Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı, tarihinden hiçbir şey kaybetmedi. Bu yıl ufak bir kriz geçiriyor. Fenerbhçe'nin bundan bir farkı var. Son 10-15 yıldır 1-2 şeklinde gidiyor. Galatasaray'ın ise enteresan. Ya şampiyon oluyor ya kopuyor." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

Dilmen, "Galatasaray gibi kulüplere hiçbir şey olmaz. Galatasaray, büyük bir kulüptür. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bizler için efsane deniliyor ama asıl efsaneler kulüplerdi." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...