Rıdvan Dilmen'den yeni Fenerbahçe iddiası: Alacağı puanı açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen'den yeni Fenerbahçe iddiası: Alacağı puanı açıkladı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Süper Lig'de bu sezon hangi takımın şampiyon olacağına dair geçtiğimiz günlerde iddialı açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu kez ise Fenerbahçe'nin alacağı toplam puanı açıkladı.

Süper Lig'de 7 hafta geride kalırken, zirvede yer alacak olan takımlar yavaş yavaş belli oluyor. Fire vermeden 7 haftayı 21 puanla kapatan Fenerbahçe liderlik koltuğuna otururken, ikinci sırada 19 puanla Galatasaray, üçüncü sırada ise 14 puanla Adana Demirspor yer alıyor.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz günlerde şampiyon olacak takım konusunda tahminde bulunmuş, ligin muhtemel ilk 5 takımını açıklamıştı. Dilmen, bu kez Fenerbahçe'nin toplayabileceği puanı söyledi.

"İLK 3 SIRADA ÜÇ BÜYÜKLER OLUR"

Beşiktaş'ın Konyaspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından tahminde bulunan Dilmen, "İlk 3 sırada üç büyükler olur. Dördüncü ve beşinci sırada da Adana Demirspor ve Trabzonspor bitirir. Beşiktaş’ın iki tane sezon maçı vardı ve biri buydu. Diğer maçın önemli olması için Beşiktaş’ın bu maçı kazanması gerekiyordu. Bunu yendiler ve önlerinde önemli bir maç daha var. O da Galatasaray maçı" açıklamasını yapmıştı.

RIDVAN DİLMEN'DEN ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Rıdvan Dilmen, lig sıralaması iddiasının ardından Fenerbahçe ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Dilmen, Süper Lig'de 90 puanı göremeyenin şampiyon olamayacağını söyledi ve Fenerbahçe'nin 90 puanı göreceğini iddia etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 7 hafta sonunda 21 puanla lider durumda bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...