Rıdvan Dilmen'den şaşırtan çıkış: Ali Koç benden özür dilesin

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den şaşırtan çıkış: Ali Koç benden özür dilesin

SPOR Haberleri

Kayserispor-Fenerbahçe maçı sonrası karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin kadrosunu Trabzonspor ile eşdeğer tutunca Trabzonspor taraftarları bu açıklamalara tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin sistemini eleştiren ve kadronun iyi olduğunu savunan Rıdvan Dilmen, o dönem kendisini eleştirenlere çattı, "Ali Koç dahil bana sallayanlar benden özür dilesin" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31'inci haftasında Kayserispor deplasmanından 4-0 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası maça dair değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe kadrosunun Trabzonspor ile eşit düzeyde olduğunu savunurken, Vitor Pereira'nın bu sistemle oynaması halinde Trabzonspor ile kafa kafaya gideceğini öne sürdü.

"FENERBAHÇE'NİN KADROSU TRABZONSPOR AYARINDA"

Dilmen, "Ali bey 'ben nasıl müsaade ettim bu güçlü kadronun bu kadar kopmasına'diyordur. Ali Bey, 'Hocam biri bu 4'lü sistemle oynayın diyor bir deneyelim' demeliydi Pereira'ya. Vitor Pereira bu sistemle oynasaydı Fenerbahçe şampiyonluk yarışından bu kadar çabuk kopmazdı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor ayarında bir kadrosu olduğunu düşünüyorum" dedi.

"ALİ KOÇ DAHİL BANA SALLAYANLAR ÖZÜR DİLESİN"

Dilmen, "Hedeften uzaklaşan büyük takımların hedefleri farklıdır. Bu takımın artık bir hedefi vardı. Üst üste maç kazanınca oyuncu performansları arttı. Fenerbahçe 4-2-3-1 oynar, başka sistemle oynamaz. 3'lü oynadığınızda olmaz. Fenerbahçe kalesinde Kayserispor'un pozisyonu yok" dedi.

Sarı lacivertlilerin sezona başladığı sistemi eleştirdiği dönemde kendisine çatan isimleri hedef alan Dilmen, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile doğru oyun planını bulduğunu savundu. Rıdvan Dilmen, "Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin" dedi.

"FENERBAHÇE ÇAĞIRIYORSA FEDAKARLIK YOKTUR"

"İsmail hocaya fedakarlık yaptı falan diyorlar" diyen Dilmen, "Fenerbahçe çağırıyorsa fedakarlık yoktur ama Fenerbahçe takımına konsantrasyonu düşük ve şampiyonluktan kopmuş bir takımdı İsmail hoca geldiğinde" değerlendirmesinde bulundu.

"ARDA'YI NASIL 11 BAŞLATACAKSINIZ?"

Arda Güler'e değinen Dilmen, "Trabzonspor maçında Fenerbahçe 1-0 geride ve 10 kişi kalmış, bütün stat 'Arda' diyor. Hoca, 'alsam mı, almasam mı?' derken 1-1 oldu ve alamadı. Yanlış mı yaptı? Hayır. Yanlış yapmadı. Bu maç ilk 11 oynatmayarak yanlış mı yaptı? Hayır yapmadı. Kupa olsaydı ilk 11 başlardı. Siz Şampiyonlar Ligi ön elemesi için mücadele ediyorsunuz. Önümüzdeki hafta nasıl Galatasaray maçında 11 başlatacaksınız Arda'yı?" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...