Rıdvan Dilmen'den olay açıklamalar

Rıdvan Dilmen'den olay açıklamalar

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu...

Fenerbahçe, G.Birliği'ni 2-0 mağlup ederek 3 puan uzandı. Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu: "Fenerbahçe için çok kritik bir maçtı. Beşiktaş puan kaybetmiş, son 4 deplasmanda 1 puan almıştı ve cezası vardı. Bunlar Fenerbahçe'nin dezanatajıydı. Avantajı ise cezalı ve sakatlarının geri dönmüş olması. İlk bölümlerde zor geçeceği tahmin edilmişti maçın ama ilerleyen bölümlerde ve özellikle 2. yarıda Fenerbahçe baskısını arttırdı. Sow'un iptal edilen golünde doğru karar verildi. Hem ofsayttı hem de faul vardı.

Topun şiddeti çok hızlıydı. Omuz hizasına çarptı top. Cüneyt Çakır vermemesi gereken bir penaltıyı verdi. Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı açıklamalardan sonra bugün İlhan Cavcav ve Mehmet Özdilek de çıkıp konuşursa onlar da haklılar. İkinci penaltıda bütün hakemler penaltı verirdi ama birinci penaltı tartışmasız "penaltı değil". Kim bağırırsa birisi imdada yetişiyor. Bugün de Cüneyt Çakır vardı.

Fenerbahçe bugün galibiyeti sonuna kadar hak etti. Hakem karışmasaydı da Fenerbahçe zaten kazanırdı. Cüneyt Çakır, bugün Fenerbahçe'nin güzel oyununa haksızlık yapmıştır. Cüneyt Çakır oyuna müdahale etti."

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının 8. dakikasında inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Kuyt'ın indirdiği topu Sow altıpas üzerinde değerlendiremedi. Senegalli futbolcunun boş kaleye vuruşu üstten dışarı çıktı.

SOW'UN GOLÜ İPTAL
21. dakikada Caner Erkin'in ceza sahasına gönderdiği topa kaleci Ramazan ile birlikte Moussa Sow hareketlendi. Topu yumruklamak isteyen Ramazan, Senegalli yıldıza çarpıp yerde kaldı. Pozisyonda top ağlara gitmesine rağmen hakem Cüneyt Çakır pozisyonun faul olduğu gerekçesiyle oyunu durdurdu. Kaleci Ramazan bu pozisyonun ardından oyuna devam edemedi.

TRİBÜNDE KADINLAR VE ÇOCUKLAR
Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünlerde sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi. PFDK'nın Elazığspor maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası verdiği Fenerbahçe, lig tarihinde 21. kez seyircisiz maça çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...