Rıdvan Dilmen'den Melo için olay sözler

Rıdvan Dilmen'den Melo için olay sözler

SPOR Haberleri

Galatasaray-Gençlerbirliği maçının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, hakem Halis Özkahya'nın Melo'ya kart göstermemesine tepki gösterdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gençlerbirliği mücadelesi için yaptığı değerlendirmede Felipe Melo'ya tepki gösterdi. Dilmen şöyle konuştu, "Gençlerbirliği takımı son 2-3 haftanın en iyi futbolunu oynuyor. Galatasaray'ın ilk yarı en iyi oyuncusu Semih Kaya'ydı. Bence Hamza hoca çok doğru bir strateji ile başlamadı. Hamza Hamzaoğlu'nun bir hamle yapması gerek. Hamza hoca Umut-Olcan değişikliğini yaparsa daha etkili olacaktır. Galatasaray'da coşku ve iştah var ama aceleci hareket ediyor" dedi.

Dilmen, Brezilyalı yıldızın maçtaki sert hareketi sonrasında hakem Halis Özkahya'nın kart göstermemesini eleştirirken, "Melo'nun Türkiye'deki dokunalmazlığı devam ediyor. Maalesef devam ediyor. Hangi takımla oynarsa oynasın." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Melo için olay sözler
Felipe Melo'nun, mücadelenin 25. dakikasında orta sahada Hleb'e yaptığı hareket tartışmalara yol açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...