Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer tavsiyesi!

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer tavsiyesi!

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, % 100 Futbol programında Galatasaray'ın transfer politikasını masaya yatırdı.

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'ın transfer gündemi ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

''Hamza Hoca, önümüzdeki yılın planlamalarını yapacaktır muhakkak ve büyük bir kredi kazandı. Eksiklerini mutlaka gözden geçirecektir. Kulübün ciddi ekonomik girdisi de olacak tabii ki kulübün ama bu paralar nerelere aktaracak.

Hamza Hoca 4 oyuncu almayı düşünüyor sanırım. Ben olsam Podolski'yi de Gignac'ı da almam. 30'un üstündedir Gignac. Aldığınız oyuncuyu çok dikkatli seçmelisiniz. Galatasaray'ın oynadığı futbol Avrupa standartlarının çok altında. Şampiyonlar Ligi'nde yarışabilecek düzeyde değil.

Sabri ve Telles'e saygı duyuyorum ama bu iki bek Şampiyonlar Ligi'nde olmaz. Chedjou ve Semih'i zorlayacak bir oyuncu şart. Bruma olmadı, kanat oyuncusu şart. Yasini, Sneijder muamalesi görüyor ama umutlanmasınlar. Bilal Kısa, faydalı bir alternatif oyuncu olabilir. Galatasaray'ın 4 tane iyi ilk 11 oyuncusu alması lazım.''

Kaynak: NTV Spor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...