Rıdvan Dilmen'den Emine Erdoğan açıklaması! Sosyal medyadaki iddialara cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen'den Emine Erdoğan açıklaması! Sosyal medyadaki iddialara cevap verdi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile arasında geçen diyalog hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Rıdvan Dilmen'e yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu. Seçim zaferinin ardından Ankara'ya iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etmek isteyen Dilmen'in fotoğraf çektirmek istediği esnada Emine Erdoğan'ın "Sen çekil oradan, siz yanlış yaptınız." dediği iddia edilmişti.

Sosyal medyada gündem olan görüntü sonrası Rıdvan Dilmen, açıklamalarda bulunarak olayların farklı şekilde çarpıtıldığını açıkladı.

RIDVAN DİLMEN: EMİNE HANIM BÖYLE BİR ÜSLUPLA KONUŞMAZ

Konuyla ilgi açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Emine hanımın hiç kimseye bu üslupta konuşmayacağını belirterek, Emine Erdoğan'ın "Önce Mesut Özil ile yalnız çekilin, sonra birlikte çekilirsiniz" dediğine dile getirdi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...