Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği derbiyi değerlendirdi.

Rıdvan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. "Sneijder öyle vurdu ki iki Volkan o topu çıkaramazdı" diyen Rıdvan Dilmen, kırmızı kartla oyun dışında kalan Bruno Alves'e ateş püskürdü. nbsp;Alves'in kırmızı kart görerek takımına büyük bir saygısızlık yaptığının altını çizen Dilmen, Fenerbahçe'nin duygusal olmayı bir kenara bırakarak bileti kesmesi gerektiğini söyledi.

Maça damga vuran isimlerin kırmızı kart gören Alves ile Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri kaydeden Sneijder'in olduğunu belirten Dilmen, Alves'in kulübüne çok büyük bir saygısızlık yaptığını söyledi. Dilmen, Fenerbahçe'nin duygusal olmayı bir kenara bırakarak bileti kesmesi gerektiğini de dile getirdi.

Dilmenin açıklamaları şu şekilde;

"Fenerbahçe son yıllarda TT Arena'da hiç bu kadar iyi başlamamıştı. Galatasaray da hiç bu kadar ürkek başlamamıştı. İlk yarıda her şey Fenerbahçe lehineydi. Daha güvenli top oynayan taraftı. Ancak ikinci yarıda işler değişti. Bruno Alves hakeme resmen 'gel beni at!" dedi. İsmail Kartal maçın en büyük yanlışını Emenike'yi çıkararak yaptı"

Alves'in derbide takımını sahada yalnız bırakarak en büyük saygısızlığı yaptığını belirten Dilmen, "Statta 35 bin Galatasaraylı'nın yapmayacağını bir Fenerbahçeli yaptı. Alves'in bir konsantrasyonu ve hırsı var. Bunu zaman zaman görebiliyoruz, ama böylesine kritik bir müsabakada oyunun kontrolü senin elinde giderken, böyle bir hareket yapmak kulübüne yaptığın en büyük saygısızlıktır. Bundan daha büyük bir saygısızlık olmaz. Geçtiğimiz haftalarda Bekir'i tartışmıştık, niyeti neydi diye... Burada Alves'in niyeti direkt adama basmak... Dolayısıyla Fenerbahçe kulübünün bazen bu kadar duygusal olma diyerek, biletini kesmesi gerekiyor. Hiç uğraşmayacaksın. Bir maçta kaybettiğin için söylemiyorum. Ama bu şekilde takımını yalnız bırakmak büyük bir saygısızlıktır" dedi.

ERMAN TOROĞLU: "FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ TAŞIMIYOR"

Bir diğer yorumcu Erman Toroğlu ise derbi hakkında Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a yüklendi.

İşte Erman Toroğlu'nun derbi yorumu:


"Şu anda Fenerbahçe takımında futbolcunun sözü geçiyor. Ersun Yanal'dan sonra İsmail Kartal olmaz abicim. İsmail Kartal Fenerbahçenin teknik direktörlüğünü taşıyamıyor. Fenerbahçe 10 kişi kalınca Galatasaray rahatladı. Wesley Sneijder'in aldığı para helal olsun. Adam, harbiden adam ve fair play ruhuyla oynuyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...