Rıdvan Dilmen resmen açıkladı: Fenerbahçe'de beklenen 4 ayrılık....

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen resmen açıkladı: Fenerbahçe'de beklenen 4 ayrılık....

SPOR Haberleri

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de gerçekleşmesi beklenen 4 ayrılığı resmen açıkladı.

Süper Lig'de 19. haftanın kapanışında Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek lider Beşiktaş ile aynı puana ulaştı. Fenerbahçe bu sezon evinde ilk kez arka arkaya 3 lig maçını kazandı. Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi.

'Bana göre gol! Türkiye'de 10 hakemden 8'i iptal eder'

Samatta'nın golünde faul olmadığını düşündüğünü vurgulayan Dilmen, "Şu golü Türkiye'de 10 hakemden 8'i iptal eder. Dünyanın her yerinde olan goller VAR'dan dönüyordu. Bu da VAR'dan dönebilirdi. Bundan daha hafif pozisyonlarda Türkiye'de yanlış şekilde gollerin iptal edildiğini gördük. Bana göre gol." dedi.

Gözden çıkarılan 4 oyuncuyu açıkladı

Dilmen, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan 4 oyuncuyu açıkladı.

Rıdvan Dilmen, "Jose Sosa'dan vazgeçilmiş gibi. Diego Perotti ayrılıyor. Kemal Ademi ve Papiss Cisse ile de ayrılık düşünülüyor" dedi.

Ozan Tufan'ın Sivasspor maçında cezalı olması için de konuşan Dilmen, "Ozan Tufan'ın sarı kart gördükten sonra Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düşmesi çok kritik. Luiz Gustavo'nun yanında kim oynayacak? Mert Hakan Yandaş'ın cezası 1 olursa belki oynayabilir. Sivas deplasmanında Dimitris Pelkas yetmez." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...