Rıdvan Dilmen: 'Fernandes'i Fener'e alırdım'

Rıdvan Dilmen: 'Fernandes'i Fener'e alırdım'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, 'Ben Fenerbahçe'nin hocası olsam Fernandes'i transfer ederdim. Çok kaliteli bir futbolcu. Bu kadro içinde olmalıydı' dedi.

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen şöyle konuştu; "Federasyon ve hakemlerin gerçekten Beşiktaş'a bazen hata yaptığını kabul edebiliriz. Bir sürü donelerde verebiliriz. Ve maalesef Beşiktaş'ın başına geliyor herşey. Hakem olayları, hakem hatası, kural hatası, hep Beşiktaş'ta tartışılıyor." dedi. Bugün yaşanan ve iptal edilen frikik pozisyonunu da değerlendiren Dilmen "Bugün çok enteresan bir frikik pozisyonu oldu. Hakem görüyoruz ki düdüğümü bekleyin diyor. Özellikle Uğur'a söylüyor onu. O tabii ki bütün takım için geçerlidir. Fakat Olcay ile bir dialog yaşıyor. Oyna dediyse yandı. Olcay'ın ne diyeceğini çok merak ediyorum. Diyelim ki Olcay hata yaptı bas düdüğe, niye tartıştırıyorsun kendini. Hakem bir ara niyetlendi gole sonra vazgeçti. Eminim bundan. Çünkü o niyeti olmamış olsa pozisyonun akıbetini öğrenmeye niyeti olmaz" ifadelerini kullandı.
"FERNANDES'İ F.BAHÇE'YE ALIRDIM"
Manuel Fernandes'in Gençlerbirliği maçında sahada olması gerektiğini söyleyen Dilmen, "Ben F.Bahçe'nin hocası olsam Fernandes'i transfer ederdim. Çok kaliteli bir futbolcu. Bu kadro içinde olmalıydı Fernandes. Ayrıca İbrahim Toraman gibi tecrübeli bir ismin affedilip kadroya dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Necip çok genç bir isim. Sivok her ne kadar yıllardır Beşiktaş'ta oynuyor olsa da yabancı bir futbolcu. Takımın İbrahim Toraman gibi bir kaptana ihtiyacı var." diyerek sözlerini tamamladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...