Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a seslendi: Artık oynatma!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a seslendi: Artık oynatma!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbaheç deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek şampiyonluk potasına tutundu. Geçen hafta Beşiktaş'a 4-2 kaybeden Sarı-lacivertliler, bu kez yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'a çağrıda bulunarak Arda Güler'in oynatılması gerektiğini öne sürdü.

Geçen hafta Beşiktaş'a iç sahada 4-2 kaybederek taraftarını üzen Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanında kazanarak zirve inadını sürdürdü. Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Sarı-lacivertliler, ligin bitmesine 10 hafta kala şampiyonluk umutlarını diri tutmayı hedefliyor. Karşılaşma sonrası TV8,5 kanalında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a tavsiyede bulundu.

Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a seslendi: Artık oynatma!

RIDVAN DİLMEN: İRFAN CAN'I DA OYNATMA

Fatih Karagümrük deplasmanına ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci'yi eleştiren Rıdvan Dilmen, Arda Güler'in daha fazla şans bulması gerektiğini savundu. Arda'nın henüz 18 yaşında olmasına rağmen sahada şov yaptığını aktaran Dilmen, "Kayserispor maçında oynattın, Karagümrük maçında niye başlatmadın. Kaybedeceğin bir şey yok artık. Moralsiz bir İrfan Can varken, ileridekiler de formsuzken Arda'yı neden oynatmıyorsun? Arda'nın oynaması için geç bile kalındı artık. Benim elimde anahtar var ama kullanmıyorum. Hatta önümüzdeki hafta İrfan Can'ı da oynatma. Artık demoralize olacak daha fazla. Anormal fizik olarak geridedir Arda, yavaş yavaş yedire yedire oynatırsın. Bu oyuncu artık aldı formayı çıkarma artık oradan." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a seslendi: Artık oynatma!

Öte yandan Jorge Jesus'un taraftarda hala kredisi olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Artık Jorge Jesus'un burada tek başına bir patron olmadığını hissetmesi lazım. Sorgulanması lazım. 'Jesus istifa' duymadık bugüne kadar. Jesus, uzun yıllardır olmayan iki hezimete (Galatasaray ve Beşiktaş mağlubiyetleri) uğrattı bu formayı." dedi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...