Rıdvan Dilmen: Caner Erkin Inter'le yüzde 100 anlaştı

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Caner Erkin Inter'le yüzde 100 anlaştı

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi kadro dışı kalan Caner Erkin için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Caner için "İhanet diyemeyiz ama hatalı davrandı. Caner'in Inter'le yüzde yüz anlaştığını duydum" diyen 'Caner bu günü çok hatırlayacaktır' dedi.

Caner'in hatalı olduğunu kaydeden Rıdvan Dilmen, "Profesyonel bir oyuncu teknik direktörünün kararına saygı duymalı. Belki de sezonun en önemli maçında çekilip gitmek kabul edilir değil. Caner'le bir kaç kez oturma şansımız oldu. Arkadaşları ve antrenörleri 'İyi çocuk' derler. Fatih Terim, Milli Takım'da her maçta oynatıyor. Milli Takım'da oynarken bu sezon yeterli oynamaması sinirlerini bozmuş olabilir. Ama böylesine hassas bir maçta 11'de yoksa kadroda olmam demesi doğru değil" diye konuştu.

Caner Erkin'in İtalyan devi Inter'le anlaştığını açıklayan Dilmen; "Emin bir kaynaktan duyduğum bilgiye göre haberci bir adam değilim ama Inter'le yüzde yüz anlaştı. Yıllık 2.5 milyon Euro'luk bir anlaşma yaptığını duydum" açıklamalarını yaptı.

"FENERBAHÇE'NİN CANER'LE DEVAM EDECEĞİNİ ZANNETMİYORUM"

Ailesel konularda da bazı gelişmeler yaşayan Caner'in bunların etkisiyle psikolojinin bozulabileceğini kaydeden Rıdvan Dilmen,
"Bir birikimin sonucudur bunlar; ama doğru değildir. Fenerbahçe açıklama yayınladı ve bir karar alacaktır. Caner de yarın 'Eyvah ben ne yapacağım' doiyecektir. Caner'in davranışlarını ihanet olarak değerlendirmek ihanet olur. Ama yaptığı hareket yanlıştır. Fenerbahçe'de çok ciddi paralar kazanıyorsunuz, Milli Takım oyuncusunuz. Sonuçta kulübün sana ihtiycı var. İhanet demesek de doğru yapmamıştır. Fenerbahçe'nin de yaptığı açıklamayla Caner'le devam edeceğini zannetmiyorum" diyerek de sezon sonu yaşanabilecek ayrılığın işaretlerini verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...