Rıdvan Dilmen, 'Bruma çok etkili'

Rıdvan Dilmen, 'Bruma çok etkili'

SPOR Haberleri

Dilmen, 'Bruma çok etkiliydi. Dripling yaptı, adam eksiltti, enteresan bir vuruş yaptı. İlk kez izledim, gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu' dedi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda M.P Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçının ardından mücadeleyi yorumladı. nbsp;Galatasaray'ın nbsp;sahadan puan kaybı ile ayrılmasına rağmen kötü bir oyun oynamadığını ve coşkulu futbolunu sürdürdüğünü belirten Dilmen, sarı-kırmızılıların salı günü oynayacağı Real Madrid maçı için de umutlu konuştu. Galatasaray formasını ilk kez giyen nbsp;Bruma hakkında da konuşan Dilmen, nbsp;"Bruma çok etkiliydi. Dripling yaptı, adam eksiltti, enteresan bir vuruş yaptı. İlk kez izledim, gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu. Rahat adam geçiyor, topla iyi ve çabuk. Giderken yön değiştiriyor. İyi bir yatırım diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyelim ama iyi bir oyuncu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...