Rıdvan Dilmen: "1 yıl boyunca piknik yaptı"

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: "1 yıl boyunca piknik yaptı"

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği mücadelede hat-trick yapan Sow hakkında konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Rize tarihinin en güzel zemininde oynandı maç... Sow yüzü dönükte doğmuş olsa sırtını döner o seviyor o vuruşları. Öyle bir koşu yaptı ki geri geri koşarken hissetti topun arkasında kalacağını..."
"Ben olsam orada bu kabiliyetim olmadığı için veya Robin van Persie olsa tekrar pozisyon almaya çalışırsın ama Sow için yüzü dönük vurmakla arkası dönük vurmak arasında fark yok. İkisini de seviyor."
"Sow ve van Persie'nin ortak bir özelliği var ikisi de bu hocadan sonra form tuttular. Moussa Sow 1 yıl boyunca piknik yaptı. Çünkü oynadığı lig antrenman yapılmıyor neredeyse ve göbekli gelmişti buraya. Ancak özellikle hoca Sow ve van Persie için yavaş yavaş çok iyi oynadıkları maçlardan sonra oynatmadı. Rotasyon yaparak ikisini de fit duruma getirdi."
"Çaykur Rizespor maçında en az 3 kere rakip sol bekle birlikte kendi ceza sahasına koştu iki kez faul yaptı bir kart gördü ve 3 gol attı."
"Fenerbahçe zaten yüksek moralle oynuyor. Son 5-6 resmi maçta kaybetmediler. Avrupa Ligi ve Süper Lig için kredisiz giden bir takımın Beşiktaş dersine kadar böyle gelmesi gerekiyordu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...