Ricardo Quaresma nabız yokluyor! Beşiktaş taraftarını bölen Instagram paylaşımı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ricardo Quaresma nabız yokluyor! Beşiktaş taraftarını bölen Instagram paylaşımı

SPOR Haberleri

Beşiktaş efsanesi Ricardo Quaresma, Instagram'da Şenol Güneş paylaşımı yaptı. 39 yaşındaki Portekizli, "Hazırım" notu düştüğü bir başka paylaşımla da Beşiktaş taraftarını ikiye böldü. Bazı taraftarlar Q7'nin paylaşımının altına geri dön çağrısı yaptı. 

Son olarak ülkesinde Vitori Guimaraes forması giyen ve bu yaz boşa çıkan 39 yaşındaki Ricardo Quaresma'nın futbolu bırakmaya niyeti yok. Beşiktaş efsanesi, Insagram hesabında Şenol Güneş'i tebrik ederken Siyah-Beyazlılar'a geri dönmek için nabız yokladı!

Q7, "Baba-oğul" gibi olduğu iddia edilen Şenol Güneş'in fotoğrafını paylaşarak, "Hoş geldin büyük usta" notunu düştü.

Ricardo Quaresma nabız yokluyor! Beşiktaş taraftarını bölen Instagram paylaşımı

QUARESMA TARAFTARI İKİYE BÖLDÜ

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında iki farklı dönemde Beşiktaş forması giyen ve 2 şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma, Beşiktaş taraftarının kalbind ayrı bir yere sahip.

2019'da Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya imza atan, 1 sezon sonra ise ülkesi Vitoria Guimaraes'in yolunu tutan 39 yaşındaki oyuncu geçen sezonun sona ermesinin ardından bonservisini eline almıştı.

Bazı Beşiktaşlı taraftarlar, yıldız futbolcunun paylaşımının altına geri dön çağrısı yaptı. Bir kesim taraftar da 39 yaşındaki Quaresma'ya ihtiyaçları olmadığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...