Ribas coşkusu

Ribas coşkusu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, Fener formasıyla ilk maçına çıkarken taraftarlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Dünkü futboluyla göz dolduran sambacı, sahaya çıktığı andan itibaren Düzce Stadı "Diego" sesleriyle inledi. Öte yandan nbsp;Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, yeni sezonun ilk hazırlık maçında İran Ligi'nin 3.'sü Sepehan'ı ağırladı. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan maçta yeni transfer Diego 11'de başlarken, sarı-lacivertiler kendilerini fazla zorlamasa da rahat kazandı. Diego, kendisine biçilen lider kostümünü zorlanmadan giydi ve Fenerbahçe'nin tüm ataklarına yön veren isim oldu. Hem hücumda hem de savunmada etkili olan sambacının, 20'de verdiği şık pası Mehmet Topuz füze kıvamında 90'a astı: 1-0. Oyun İran ekibinin sertlikleri nedeniyle sık sık faulle dururken, sezona sakatlıkla başlamak istemeyen sarı-lacivertliler kendini geri çekince pozisyon kıtlığı yaşandı. Şampiyon henüz geçen sezonki temposundan uzak bir görüntü verse de alınan galibiyet taraftarın yüzünü güldürdü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...