'Rezil etti'

Düzenleyen:
'Rezil etti'

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor'u Türk Telekom Arena'da 3-1 mağlup eden Galatasaray'da kaleci Muslera'nın yıldız golcü Eto'o'ya attığı çalım, Avrupa basınında yer aldı.

Galatasaray'ın Antalyaspor'la karşılaştığı mücadelede ilginç bir görünü ortaya çıkmış, sarı kırmızılıların gol için yüklendiği dakikalarda savunma arkasına atılan bir topta Muslera orta sahaya kadar çıkarak Eto'o'ya çalım atmıştı.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera'nın yıldız golcüye attığı sıra dışı çalım İngiliz ve İspanya basınında yer buldu.

Daily Mirror haberde; "Manuel Neuer de yaptı, Fabien Barthez de... Kalecinin alanını terk etmesi bizler için hoş bir görüntü olsa da teknik direktörler için korku verici bir an. Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera kural tanımadı ve Antalyaspor maçında kalesini terk etti. Eto'o orada yokmuş gibi çalımını attı ve kalesine döndü" ifadelerine yer verdi.

'Rezil etti'

İspanyol Marca gazetesi ise pozisyonu 'Muslera Eto'o'yu rakip yarı sahada çalımlayarak rezil etti.' şeklinde yorumladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...