Rekorları silen adam İsmail Kartal

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Rekorları silen adam İsmail Kartal

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Bütün oyuncularından verim alan tecrübeli hoca, rakip analizleriyle oyunu domine ediyor, gol yağmuruyla tribünleri coşturuyor, bütün rekorlar birer birer tarihe gömülüyor…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Başkan Ali Koç’un Jorge Jesus tercihiyle ayrıldığı Fenerbahçe’ye yine Ali Koç’u kırmayarak geri dönen İsmail Kartal, kaldığı yerden devam ediyor. Sarı lacivertlilerde kıra sürede muhteşem işler başaran tecrübeli teknik adam bu sefer çıtayı çok daha yükseğe taşımakta kararlı. Ekibiyle birlikte yaptığı analizlerle Nordsjaelland karşısında rakibe futbol dersi verip, tribünleri coşturan Kartal, Fenerbahçe’de yüzleri güldürdü. En önemli özeliklerinden birisi “yedek” oyunculardan yüksek performans almak olan Kartal, körüklediği rekabetin meyvelerin çabuk toplamaya başladı.

ONDAN İYİSİ YOK

Kartal, İrfan Can Kahveci’nin küllerinden doğmasını sağlarken, eski gözdesi Crespo’ya da futbolu hatırlattı. F.Bahçe, bu sezon Avrupa’da 7’de 7 yapıp, son 8 uluslararası maçını kazanarak bu kulvarda en uzun seri yakalayan Türk takımı unvanına onunla erişti. Son zaferle, F.Bahçe 23 Aralık 1959’dan sonra ilk defa Avrupa’daki galibiyet - mağlubiyet sayısını (103) eşitledi. 11 maçta atılan 32 golle 1994-95’deki 31 gollük rekor geride bırakıldı. 2,9’luk gol ortalaması yakalandı. O sezon 15 gol yiyen bir takım vardı. Şimdi ise 11 maçta kalede sadece 8 gol görüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...