Redmond’la baş başa

- Güncelleme:
Redmond’la baş başa

Spor Haberleri

Şenol Güneş yıkım planı için özel görüşmeler gerçekleştirdiği oyuncusuna Galatasaray maçı öncesi zaferin anahtarını verdi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Son maçında Ümraniyespor’u deplasmanda yenen Beşiktaş evinde Galatasaray’ı devirip şampiyonluk ya da ikinci sıra için şansını sürdürmeyi hedefliyor. Siyah beyazlılar derbide en çok hücum hattına güveniyor. Başrolde ise Nathan Redmond olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, Kadıköy zaferinde unutulmaz performans sergileyen İngiliz yıldızla özel görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu görüşmelerin maç gününe kadar süreceği öğrenildi.

ERKENDEN BİTİRİLECEK

Tecrübeli çalıştırıcı idmanlardan sonra da Redmond’la özel olarak ilgilenirken, derbide neler yapacağını detaylı olarak anlatıyor. Galatasaray’ın sol kanadındaki zaaflara dikkat çeken Güneş, Redmond’un bu bölgede alacağı rollerle maçı erkenden koparmayı planlıyor. Redmond da bu ilgiden oldukça memnun. İngiliz yıldız, Fenerbahçe derbisindeki gibi Galatasaray maçına da damga vurmak istiyor. Yönetim ise Redmond’la sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...