Realite: Kontrollü oyun

Realite: Kontrollü oyun

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’nde grupta son sırada olan Aslan, en azından bir puan için savunma ağırlıklı bir oyun çıkaracak.

Fatih Terim’in pek tarzı değildir savunma ağırlıklı oyun ama şartlar onu gerektiriyor! Son iki sezondur şampiyon olan ancak bu sezona çok kötü başlayan ve kendi içinde sancılı değişimler yapan sarı-kırmızılılar, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak. Rakibine İstanbul’da 1-0 mağlup olan Aslan, mutlak puan alması gereken maça daha temkinli çıkacak. Tecrübeli teknik adam şuursuz hücum yerine orta alanı kalabalık tutup rakibe kolay oyun fırsatı tanımayacak.

ESKİYE DÖNÜŞ
Ligde dört yabancıyı kesen ve bir anlamda “sahada mücadele etmelisiniz” mesajı veren Fatih Hoca, Real karşısında Belhanda, Feghouli, Mariano ve Nzonzi yeniden sahaya sürecek. Ve tecrübeli hoca 90 dakika boyunca herkesin birbirine yardım etmesini isteyecek. Oyunu kendi bölgesinde kabul edecek olan ve defansı kalabalık tutmayı düşünen Terim, kontralarla sonuç arayacak. En büyük korku ise erken golün takımın motivasyonunu bozma düşüncesi.

TERİM YOLUNU GÖZLÜYOR
Cimbom’da teknik direktör Fatih Terim’in çok aradığı oyuncu olan Henry Onyekuru, Monaco’da mutsuz. Şu ana kadar sadece 4 maça çıkan ve 1 asisti olan hücum oyuncusunun devre arasında yeniden Aslan yuvasına dönmesi (kiralık) bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...