Real Madrid'in Kopenhag maçı kadrosu açıklandı

Real Madrid'in Kopenhag maçı kadrosu açıklandı

SPOR Haberleri

Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynayacağı karşılaşmadaki 20 kişilik kadrosu açıklandı.

Şampiyonlar Ligi 'nde bir üst turu garantileyen Real Madrid 'in Danimarka kafilesinde Ronaldo, Benzema, Bale gibi yıldızlar da yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanan son maçta oynatılmayan Cristiano Ronaldo'nun da yer aldığı kadro, Real Madrid'in resmi internet sitesinden Portekizli yıldızın fotoğrafıyla birlikte verildi. İşte Real Madrid'in 20 kişilik Danimarka kafilesi: Kaleci: Casillas, Diego Lopez, Jesus Fernandez, Defans: Pepe, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Llorente, Orta saha: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di Maria, Isco, Illarramendi, Forvet: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jese, Morata
KADRO NASIL OLACAK?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantileyen Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin Kopenhag karşısına süreceği kadro da şekillenmeye başladı. İtalyan teknik adamın hafta sonu Xativa ile 0-0 biten kupa maçında kadroya almadığı Bale'i 11'de oynatması beklenirken, o karşılaşmada yedek başlayan Benzema, Pepe ve Marcelo'nun da sahada olması bekleniyor.
Bu karşılaşmanın Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo açısından ayrı bir önemi de var. Cristiano Ronaldo Kopenhag'a gol atması durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en çok gol atan isim olmayı başaracak. Ronaldo'nun şuanda 8 golü bulunuyor.
Real Madrid'in Parken'deki muhtemel 11'i: Casillas, Carvajal, Pepe, Nacho, Marcelo, Casemiro, Isco, Illarramendi, Bale, Morata, Benzema
Real Madrid'in Kopenhag'ı 4-0 yendiği maçtaki 11'i ise şöyleydi: Casillas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Illarramendi, Khedira, Di Maria, Modric, C.Ronaldo, Benzema (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...