Real Madrid'e büyük darbe

Real Madrid'e büyük darbe

SPOR Haberleri

La Liga'da Real Madrid, Valladolid'e konuk oldu. Eflatun-beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk umutlarını azalttı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 9. dakikasında Real Madrid'de yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, sakatlanarak oyundan çıktı. Eflatun-beyazlılar, Ronaldo'nun oyundan çıkmasıyla hücumda zorlansa da 35. dakikada son haftaların golcü ismi Sergio Ramos'un nefis golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da düşük tempoda geçerken iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı.

Mücadelenin sonlarında rakip kalede beraberlik golünü arayan Valladolid, 85. dakikada Humberto Osorio Botello'nun golüyle skoru 1-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucu oldu.

Bu sonucun ardından puanını 84'e yükselten Real Madrid, ligin bitimine 2 hafta kala liderin 4 puan gerisinde kaldı ve eflatun-beyazlıların şampiyonluk umutları azaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...