Real Madrid 2-2 Atletico Madrid (MAÇ SONUCU)

Real Madrid 2-2 Atletico Madrid (MAÇ SONUCU)

SPOR Haberleri

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Dev karşılaşma 2-2 bitti işte detaylar...

Temsilcimiz Arda Turan'ın 83 dakika mücadele ettiği karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.İspanya 1. Ligi La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi.Vicente Calderon Stadı'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.Mücadelede Atletico Madrid'in golleri28. dakikada Koke ve 45. dakikada Gabi'de gelirken Real Madrid'in sayılarını ise 3. dakikada Benzema ve 82. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Milli futbolcumuz Arda Turan, 83 dakika sahada kaldığı süre boyunca başarılı performansının yanı sıra Koke'nin golünde asisti yapan isim olmayı başardı.Bu sonucun ardından ise La Liga'nın zirvesi deyim yerindeyse karıştı. İki takım da 63'er puana yükseldi.

REAL MADRID HIZLI ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin henüz 3. dakikasında Real Madrid'in golü Vicente Calderon Stadı'nda uğultuların yükselmesine neden oldu.

Henüz 3. dakikada Benzema'nın attığı golle öne geçen Real Madrid, bu dakikadan itibaren Atletico Madrid'in yoğun baskısına ve ataklarına maruz kaldı.

ARDA VERDİ KOKE ATTI

Maçta 28. dakikaya gelindiğinde gelişen Atletico Madrid atağında skoru 1-1'e geldi.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın pasında sağ çaprazda topla buluşan Koke, köşeye düzgün ve sert gönderdiği topu ağlarla buluşturarak skoru 1-1 yaptı.

GABI'DEN MÜTHİŞ FÜZE

Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarına girildiğinde Atletico Madrid, Gabi'nin ayağından bulduğu müthiş golle 2-1 öne geçti.

45+1. dakikada Gabi, yaklaşık 35 metreden gönderdiği füzeyle takımının devre arasına önde girmesini sağladı.

ATLETICO'YA RONALDO 'DUR' DEDİ

Maçın ikinci yarısına iki takım da kontrollü başladı. Ancak dakikalar ilerledikçe maçın tansiyonu da temposu da arttı.

Karşılaşmada 82. dakikaya gelindiğinde Cristiano Ronaldo, maça eşitliği getiren isim oldu ve taraflar birer puanı paylaşmak zorunda kaldı.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR nbsp;
82' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Marcelo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

81' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Luka Modric kullanacak.

81' Real Madrid takımından Luka Modric sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

81'FoulIsco, Gabi tarafından faulle durduruluyor. Real Madrid, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

80' Real Madrid takımından Marcelo rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

80' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Cristiano Ronaldo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

79' Real Madrid takımından Marcelo sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

77'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Xabi Alonso, Koke tarafından faule maruz kalıyor.

77' Real Madrid, Xabi Alonso ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

76' Atletico Madrid takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Koke.

76'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Joao Miranda, Daniel Carvajal tarafından faule maruz kalıyor.

76' Atletico Madrid takımından Raul Garcia sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

75'CornerAtletico Madrid, Gabi ile köşe vuruşu kullanıyor.

75' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Arda Turan ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

74' Ceza sahası içinde topla buluşan Cristiano Ronaldo, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

72'SubstitutionReal Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angel Di Maria çıkıyor ve yerine Isco oyuna giriyor.

71' Rakip ceza sahası önünden Gareth Bale ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

71' Real Madrid, Cristiano Ronaldo ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

71'BlockedShotReal Madrid takımı Cristiano Ronaldo ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Cristiano Ronaldo tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

71'SubstitutionReal Madrid takımında oyuncu değişikliği; Alvaro Arbeloa oyundan çıkarken Daniel Carvajal oyuna giren isim.

70'FoulAtletico Madrid takımında Joao Miranda faul yapıyor.

70' Marcelo rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

69'CornerAtletico Madrid, Koke ile köşe vuruşu kullanıyor.

69' Atletico Madrid takımından Koke sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

69' Ceza sahası içinde topla buluşan Arda Turan, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Diego Lopez kurtarıyor.

68' Atletico Madrid takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Joao Miranda.

67'FoulOrta yuvarlağa yakın bir noktada Real Madrid takımında Alvaro Arbeloa faul yapıyor.

67'CornerLuka Modric ile Real Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.

67' Real Madrid takımından Luka Modric sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67'BlockedShotBu dakikada Real Madrid takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Xabi Alonso

67' Ceza sahası içinde topla buluşan Gareth Bale,penaltı noktası çevresinden kaleye şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.

67' Real Madrid takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Angel Di Maria.

67'YellowReal Madrid takımında Alvaro Arbeloa, sarı kart görüyor.

66'FoulFilipe Luis – Alvaro Arbeloa mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Real Madrid lehine faul kararı veriyor.

64'CornerAngel Di Maria ile Real Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.

64'YellowAtletico Madrid takımında Diego Costa, sarı kart görüyor.

63' Real Madrid takımından Gareth Bale sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

63' Real Madrid takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Luka Modric.

63'FoulOrta yuvarlağa yakın bir noktada Atletico Madrid takımında Koke faul yapıyor.

62' Karim Benzema altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

60'FoulSergio Ramos ile Diego Costa arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sergio Ramos. Taç çizgisine yakın bir bölgede Atletico Madrid takımı oyuna başlayacak.

60' Atletico Madrid takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Gabi.

60' Gabi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

59'SubstitutionReal Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fabio Coentrao çıkıyor ve yerine Marcelo oyuna giriyor.

58' Atletico Madrid takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Diego Costa tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

58'CornerAtletico Madrid, Gabi ile köşe vuruşu kullanıyor.

58' Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Juanfran ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

55' Real Madrid takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Cristiano Ronaldo.

55'BlockedShotReal Madrid takımı Cristiano Ronaldo ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Cristiano Ronaldo tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

54'FoulFabio Coentrao, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Juanfran tarafından faule maruz kalıyor.

53'OffsideRakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada topla buluşan Diego Costa için ofsayt bayrağı kalkıyor.

52' Atletico Madrid takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Diego Costa tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

51'FoulLuka Modric, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Arda Turan tarafından faule maruz kalıyor.

51' Real Madrid takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Xabi Alonso.

50'BlockedShotAngel Di Maria rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

50' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Koke ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

50'CornerAtletico Madrid, Koke ile köşe vuruşu kullanıyor.

48' Diego Costa, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Diego Lopez kurtarıyor.

48' Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Diego Costa kullanacak.

47'FoulDiego Costa, Xabi Alonso tarafından faulle durdurulduğu için Atletico Madrid ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

45' Maçın ilk yarısı 2-1 sonuçlanıyor

45' Golün asistini yapan isim Koke.

45' GOOOLL!! Gabi Atletico Madrid takımını öne geçiren golü atıyor.

45' Xabi Alonso - Raul Garcia mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Atletico Madrid lehine faul kararı veriyor.

45' Atletico Madrid, Koke ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

43' Gabi ile Atletico Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.

43' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gabi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

43' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Koke ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

41' Atletico Madrid takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Koke.

41' Köke rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

40' Filipe Luis, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Xabi Alonso tarafından faule maruz kalıyor.

40' Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Koke kullanacak.

40' Atletico Madrid takımından Koke sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

39' Atletico Madrid takımında Diego Godin hakem Carlos Ferreiro tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

39' Real Madrid takımında Pepe, sarı kart görüyor.

38' Korner bayrağına yakın bir noktada topla buluşan Diego Costa , Sergio Ramos tarafından faulle durduruluyor.

36' Cristiano Ronaldo, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.

35' Real Madrid takımından Angel Di Maria sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

35' Diego Costa ceza sahası içinde altıpas üzerinde topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.

34' Atletico Madrid takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Gabi tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

31' Real Madrid, Xabi Alonso ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.

31' Karım Benzema, Gabi tarafından faulle durdurulduğu için Real Madrid orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.

29' Alvaro Arbeloa, orta saha çizgisine yakın bir noktada Arda Turan tarafından faule maruz kalıyor.

29' Real Madrid takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Xabi Alonso geçiyor.

28' Arda Turan, gol pasını veren isim.

28' GOOOLL!! Koke skora dengeyi getiriyor.

27' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Diego Costa ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

26' Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Arda Turan ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

24' Ceza sahası içinde topla buluşan Cristiano Ronaldo, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.

24' Real Madrid takımından Luka Modric sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

24' Luka Modric ile Real Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.

23' Ceza sahası içinde topla buluşan Karim Benzema, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.

22' Diego Costa önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

20' Real Madrid, Angel Di Maria ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

20' Sol çaprazdan Angel Di Maria ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

19' Taç çizgisine yakın bir yerde Cristiano Ronaldo, Juanfran tarafından faule maruz kalıyor.

18' Raul Garcia rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

18' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Koke ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18' Atletico Madrid takımından Koke sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

18' Köke ile Atletico Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.

15' Real Madrid takımından Luka Modric ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14' Real Madrid takımından Angel Di Maria sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

13' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Filipe Luis ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

12' Juanfran mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Atletico Madrid lehine faul kararı veriyor.

12' Atletico Madrid takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Juanfran geçiyor.

11' Atletico Madrid takımında Arda Turan, sarı kart görüyor.

10' Filipe Luis, Alvaro Arbeloa tarafından faulle durduruluyor. Atletico Madrid, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

10' Atletico Madrid takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Filipe Luis.

5' Atletico Madrid takımından Filipe Luis sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

4' Diego Costa ile Fabio Coentrao arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Diego Costa. Yarı alanın ortalarından Real Madrid takımı oyuna başlayacak.

4' Real Madrid takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Angel Di Maria kullanacak.

3' Angel Di Maria, gol pasını veren isim.

3' GOOOLL!! Karim Benzema Real Madrid takımını öne geçiren golü atıyor.

3' Real Madrid, Angel Di Maria ile köşe vuruşu kullanıyor.

2' Cristiano Ronaldo altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

2' Real Madrid takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Luka Modric geçiyor.

1' nbsp; Fabio Coentrao mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Real Madrid lehine faul kararı veriyor.

1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

İŞTE DEV MAÇIN 11'LERİ
ATLETİCO MADRİD: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe; Koke, Gabi, Suarez, ARDA; Raul Garcia ve Diego Costa.
REAL MADRİD: Diego Lopez, Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema

STAT: Vicente Calderon
SAAT: 18.00
HAKEM: Carlos Delgado Ferreiro

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, bugün sahasında Real Madrid'i konuk ediyor. TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşma Ntvsmart Spor'dan naklen yayınlanacak. Maç öncesi Real Madrid 63 puanla lider, Atletico ise 60 puan ve averajla Barcelona'nın ardından 3. sırada yer alıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi Marca gazetesine konuşan Arda, "Real Madrid'e karşı nasıl kazanıldığını iki maçta gösterdiklerini söyledi. Milli futbolcu, "Her şeyimizi sahaya koyup, terimizi, kanımızı döküp, mücadele etmeliyiz. Onların daha yetenekli futbolcuları var biz ise daha cesuruz. Ligde ve kupada daha önceden kazandık. Atleticolu bir futbolcu asla korkmamalı. Biz kazanacağımıza ve tarihi değiştireceğimize inanıyoruz" dedi. nbsp;
Atletico Madrid Real Madrid Maçı Hangi Kanalda
SportKlub (Srb) / HD , SportKlub (Slovenia) , SportKlub (Croatia) , C+ Liga (esp) / HD , Idman TV , Sky Sports 4 (uk) , Film+ Bulgaria , beIN Sport 2 / HD , NTV Plus Futbol 2 / HD , Sport Plus (russia) , Canal 8 Sport (den) , C More Fotball (nor) / HD , C More Sport (swe) , C More Sport (fin/swe) HD , NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76) , Sport TV Live / HD , F+ (bulgaria) , Futbol 2 (ukraine)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...