Ramos'un forması ve villası hazır

- Güncelleme:
Ramos'un forması ve villası hazır

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar, dünya yıldızının fiyatını 12 milyon avrodan 10 milyon avro civarına çekti, sponsor bulundu, 4 numaralı forması ayrıldı, evi bile ayarlandı.

Galatasaray’da hem Devler Ligi, hem de dev bir transfer heyecanı yaşanıyor. Sarı kırmızılı takım deplasmanda 3-2 yendiği Norveç temsilcisi Molde’yi saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi’ne kalırsa büyük bir gelirin sahibi olacak. Kasaya girecek yaklaşık 25 milyon avroyla da çok konuşulacak bir transfer bitirilecek. 2005’ten 2021 yılına kadar Real Madrid’de oynadıktan sonra son iki yıl da PSG formasını terleten 37 yaşındaki İspanyol savunmacı Sergio Ramos kadroya katılacak.

STATTA İMZA TÖRENİ

Sergio Ramos ile yapılan pazarlıklarda sarı kırmızılılar oyuncunun yıllık 12 milyon avroluk talebini 10 milyon avronun altına indirdi. Bu dev transfer için sponsor bulundu. Eğer Ramos gelirse ücretinin yarısı sponsordan karşılanacak. Hatta Galatasaray’ın 4 numaralı formayı Sergio Ramos için ayırdığı, oyuncunun oturacağı villanın bile ayarlandığı iddia edildi. Galatasaray, Molde maçının ardından bu transferi bitirip Ramos’a RAMS Park’ta imza töreni yapmayı planlıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...