Ramil bu sefer ikinci

Düzenleyen:
Ramil bu sefer ikinci

SPOR Haberleri

200 metrenin son dünya şampiyonu sporcumuz, Uluslararası Atletizm Yarışması’nda 10.09 ile ikinci sırada kaldı

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen 60. ISTAF Uluslararası Atletizm Yarışması’nda millî sporcumuz Ramil Guliyev 100 metrede piste çıktı. Londra’da 17 gün önce tarih yazarak 200 metrede 20.09’luk derecesiyle dünya şampiyonu olan Ramil, ardından Birmingham’daki Diamond Lig mücadelesinde yine 200 metrede 20.17 ile kürsünün en tepesine çıkmıştı. Bu yıl 100 metreyi 10 saniyenin altında koşan 3 beyaz atletten biri olan Ramil, Berlin’deki yarışın startında yavaş kaldı. Milli atlet son metrelerde yaptığı atakla 10.09’luk dereceyle yarışı ikinci sırada bitirdi. Yarışmada birinciliği 9.91 ile Jamaikalı Julien Forte elde ederken, Ramil’in 1 salise gerisinden gelen Büyük Britanyalı Adam Gemili üçüncü oldu. 

BOLT’UN HALEFİ OLARAK TANITILDI
Usain Bolt’un Londra’da buruk vedasıyla sonuçlanan Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 200 metrede tarih yazan Ramil Guliyev, Berlin’deki organizasyonda ‘Bolt’un halefi’ olarak lanse edildi. Bu yıl 200 metredeki formuyla dikkati çeken Ramil, 100 metrede ikincilikte kaldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...