Rakibine kız gibisin dedi hastanelik oldu

Rakibine kız gibisin dedi hastanelik oldu

SPOR Haberleri

Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonasında Ukraynalı Vladimir, kendisine "kız gibisin" diyen Bulgar Pulev'i 2 kez yere serdi.

Almanya 'nın Hamburg kentinde yapılan Dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçını Vladimir Klitschko kazandı. WBA, WBO, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi olan Ukraynalı boksör, O2 Arena'daki maçta Bulgar Kubrat Pulev'i 5. raundda nakavtla yendi.


KIZ GİBİSİN DİYEREK TAHRİK ETMİŞTİ
"Kobra" lakaplı 33 yaşındaki Kubat Pulev, karşılaşma öncesi, Vladimir Klitschko'yu tahrik eden bir açıklama yaparak, "Çok yetenekli ama yüreği kız gibi" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Klitschko, Bulgar rakibini bu sözleri söylediğine pişman etti. Rakibine büyük üstünlük kuran ve 2 kez yere seren Klitschko, 5. raund sonunda nakavtla şampiyonluğa ulaştı.


ACİLE KALDIRILDI
Rakibinin yumrukları karşısında çaresiz kalan Pulev, maçın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. nbsp;##tgvideo## nbsp; nbsp; Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...