Rakamlar Jesus'un kart isyanını doğruluyor

- Güncelleme:
Rakamlar Jesus'un kart isyanını doğruluyor

Spor Haberleri

Ligde en çok kart gören takım olan F.Bahçe’de Jesus bile iki kere oyundan atıldı. Portekizli çalıştırıcı oyuncularına R“Maçları kazanmamız için hakemleri de yenmeliyiz” dedi...

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Sezon başından beri hakemlerden dert yanan Fenerbahçe’de son olarak Jorge Jesus’un kart isyanı dikkati çekti. Portekizli, “Hakemler Fenerbahçe’ye kolay kırmızı kart gösterdiğini düşünüyorum. Bu ilk defa olmadı, ikinci defa değil, üçüncü defa değil, dördüncü defa değil. Forvet oyuncuları normalde çok fazla kırmızı kart görmezler. Bu sene 3 farklı forvetimiz de kırmızı gördü. Maçları kazanmamız için hakemlerden de daha iyi olmamız gerekiyor” sözleriyle gündem oluşturdu.

ZİRVEDE RAKİBİ YOK

Jesus’un sözleri duygusal olabilir ama istatistiklerde hakemlerin Fenerbahçe’ye karşı kartlarında cömert olduğu da net. Sarı lacivertliler, bu sezon en çok kart gören takım. 63 sarı, 6 kırmızı kartla zirvede olan Fenerbahçe’de oyuncular 3’ü direkt kırmızı, 3’ü çift sarıdan kırmızı görürken, bu kulvarda 7 kartlı Adana Demir’in arkasında kalmış durumda. Ancak Jesus’un gördüğü iki kırmızı kart eklenirse Fenerbahçe yine lider! En unutulmazı ise Konya deplasmanında Valencia’ya gösterilen kırmızı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...