Rafa Leao'dan Milan'a 5 yıllık yeni imza! Serbest kalma bedeli 175 milyon euro

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rafa Leao'dan Milan'a 5 yıllık yeni imza! Serbest kalma bedeli 175 milyon euro

SPOR Haberleri

Sözleşmesinin tamamlanmasına 1 yıl kala Milan'da kalıp kalmayacağı merak edilen Rafa Leao kararını verdi. 23 yaşındaki Portekizli yıldız İtalyan devine 5 yıllık imza atıyor. Rafa Leao'nun yeni sözleşmesindeki yıllık ücreti 5 milyon euro artı başarı primleri. Yıldız forvetin serbest kalma bedeli ise 175 milyon euro.

Milan'nın Portekizli yıldızı Rafael Leao takımda kalıyor. İtalyan basınında çıkan son dakika haberlerine göre, Milan ile Rafael Leao'nun 2028'e kadar geçerli olacak yeni bir sözleşme için el sıkıştı.

Fabrizio Romano resmi açıklamanın kısa sürede yapılacağını belirttiği paylaşımında Portekizli yıldızın yıllık ücretini 5 milyon euro artı başarı primleri olarak duyurdu. Rafa Leao'nun serbest kalma bedeli ise 175 milyon euro.

PORTEKİZ'İN YENİ SÜPER YILDIZI

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde dün ezeli rakibi İnter'e 0-2 mağlup olan Serie A devinde Rafa Leao sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. 23 yaşındaki golcünün rövanş maçında oynaması bekleniyor.

Sporting çıkışlı Rafael Leao, 2018-19 sezonunda bedelsiz olarak Lille'e, 2019-20 sezonunun başında ise 29.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer olmuştu.

Bu sezon Milan formasıyla 44 maçta süre alan Leao, 13 gol ve 13 asist kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...