Quaresma'ya uyarı geldi!

Quaresma'ya uyarı geldi!

SPOR Haberleri

Quaresma, Konyaspor maçında oyundan alındıktan sonra yaptığı hareketten dolayı Şenol Güneş'ten özür diledi. Tecrübeli teknik adam Portekizli futbolcuyu "Bu yaptığın hareket bana değil, takıma zarar verir" diyerek uyardı.

Torku Konyaspor maçında birbirinden şık paslar, harika goller ve ilk devrenin zirvede kapatılması Beşiktaş’ı adeta coşturmuştu. Gecenin tek sıkıntısı ise Ricardo Quaresma’ydı...

İkinci yarının başında Ali Turan’la yaşadığı gerilim sonrası sarı kart gören Portekizli, 5 dakika sonra kenara alınınca adeta çıldırmış, bu karara büyük tepki göstermişti. Sahadan çıkarken elindeki sargıları yere atan, ardından kendisine uzatılan montu ve kramponları yere fırlatan kulübedeki o ‘hırçın çocuk’ maç sonrası adeta süt-liman hale geldi.

‘ÖFKENİ KONTROL ETMELİSİN’
Stat çıkışında teknik direktör Şenol Güneş’in yanına giden ve hocasına sarılan Quaresma, “Yaptıklarım kesinlikle size karşı bir tavır değildi. Oyundan çıkmanın her oyuncu için sıkıcı olduğunu bilirsiniz. O ana kadar sahada iyi olduğumu, iyi oynadığımı düşünüyorum. İyi oynarken kenara alınmak beni sinirlendirdi. Sizi zor durumda bıraktıysam üzgünüm, özür dilerim” dedi.

Güneş de bu yaklaşım karşısında yumuşarken, “Futbolun içinde bunlar var. Ancak öfkeni herkesin ortasında göstermen, takımda bir otorite boşluğu var izlenimi oluşturabilir. Benim seninle bir sorunum yok. Seni insan olarak da seviyorum. Öfkeni kontrol etmeyi öğrenmen gerek. Çünkü bu hareketler beni değil, takımı zor durumda bırakıyor” cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...