Quaresma sözleşmeyi uzatıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Quaresma sözleşmeyi uzatıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Yönetim, siyahbeyazlı formayla ikinci baharını yaşayan 33 yaşındaki futbolcu ile Dinamo Kiev mücadelesi sonrası masaya oturmaya hazırlanıyor

Geçen sezon 37 maçta 5 gol ve 8 asistlik performans sergileyen Ricardo Quaresma'nın, bu sezon daha 17 maç oynamasına rağmen 3 gol ve 6 asiste ulaşması Beşiktaş camiasında memnuniyetle karşılandı. Yönetim kurulunun da 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sezon sonunda bitecek olan mukavelesini iki yıl daha uzatmak için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı idarecilerin, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Dinamo Kiev maçının ardından Quaresma'nın menajeriyle pazarlık masasına oturup, anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

HEDEFLER BELLİ OLDU
Beşiktaş, devre arası transfer politikasını netleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda önceliği kanat ve stoper mevkilerine veren yönetim, çalışmalarına hız verdi. Kara Kartal, Porto forması giyen 26 yaşındaki sol açık Yacine Brahimi ve sezon başında da gündeminde olan Shakhtar Donetsk'in 27 yaşındaki stoperi Yaroslav Rakitskiy'i satın alma opsiyonlarıyla birlikte kiralamak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...