Quaresma hayali gerçekleşiyor! İstanbul'a gelen Portekizli yıldız 'evet' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Quaresma hayali gerçekleşiyor! İstanbul'a gelen Portekizli yıldız 'evet' dedi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ricardo Quaresma, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı için İstanbul'a geldi. Portekizli yıldızın sözleri taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaş'ta 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi.

beINSPORTS'a konuşan Portekizli oyuncu, yarın akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini stadyumdan takip edecek.

Quaresma hayali gerçekleşiyor! İstanbul'a gelen Portekizli yıldız 'evet' dedi

QUARESMA:EVET DERİM

Futbola veda ettikten sonra futbolun içinde kalmak ve antrenör olmak istediğini dile getiren Ricardo Quaresma, "Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Çünkü, futbolcu ve antrenör hayatı birbirinden farklı şeyler. Şu an tamam karar veremedim. Önceliği futbolu saha içinde bırakma şansı elde etmek olurdu." ifadelerini kullandı.

Her gün idman yaptığını söyleyen Quaresma, "Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse hiç düşünmem hemen 'evet' derim." dedi.

QUARESMA: ÇOK ÖZLEDİM

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili görüşlerini aktaran Ricardo Quaresma, "Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak." değerlendirmesinde bulundu.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1733009561487868017

 

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...