Quaresma cepte

Quaresma cepte

SPOR Haberleri

Futbolcunun Türkiye temsilcisi Menajer Ayhan Yeşilbaş, sarı-kırmızılı yöneticilerin Q7'yi her an İstanbul'a çağırabileceğini açıkladı

Galatasaray'da yeniden "Quaresma" sesleri yükselmeye başladı. Geçtiğimiz sezon başında eski Başkan Ünal Aysal'ın ofisinde transfer görüşmesi yapan ancak anlaşamayan yıldız oyuncu bu kez sarı-kırmızılılara "evet" dedi. Futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Q7 ile anlaştıklarını kulübü Porto'yla da sadece pürüzler kaldığını belirterek, Galatasaraylı idarecilerin başarılı orta saha oyuncusunu her an İstanbul'a getirebileceklerini söyledi. Yeşilbaş, "Porto'dan aldığı ücretin üzerinden büyük oranda vergi alınıyor. Orada aldığı ücret 700 bin avronun biraz üzerinde. Para konusunda Türkiye daha avantajlı. Bu nedenle Porto'dan ayrılıp, Galatasaray'a gelmek istiyor" dedi. Transfer gerçekleşirse sarı-kırmızılılar Porto'ya 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...