Puanlar gitti, koltuk geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Puanlar gitti, koltuk geldi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Heyecanlı karşılaşmada her iki takım da ağları bulamadı. Gravillon’un bir bazukası direkte patladı. Ligin son iki haftasında beş puan bırakan Fener, Galatasaray’ın mağlubiyetiyle birlikte liderliğe yükseldi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Haftanın lideri belirleyecek buluşmasında iç saha kralı Adana Demir, deplasman fatihi Fenerbahçe’yi konuk etti. Galatasaray’ın Hatay’a kaybetmesiyle önemi artan maçın sonunda en az bir takım unvanını kaybedecekti ki, beraberlikle ikisi için de kayıp oldu. Son iki maçından mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, zirveyi geri almanın da arzusuyla tempolu başladı oyuna ancak kalesinde devleşen Ertaç’ı aşamadı.

ŞUT YAĞDIRDI

Üçüncü bölgede şiddetli pres yapan sarı lacivertliler, geriden oyun kurma inadından vazgeçmeyen Adana Demir’den çaldığı toplarla önemli fırsatlar yakaladı ama Ertaç yıkılmadı. İlk on sekiz dakikada Dzeko, Tadic ve Szymanski’den gelen beş şut da Ertaç’ın ellerinde eridi. Karşılaşmanın ilk yarısı neredeyse tamamıyla Adana Demir sahasında oynandı. Ev sahibinde hücumu düşünen tek isim Yusuf Sarı’ydı.

LİDERLİK İÇİN YETTİ

İkinci yarı ise inanılmaz bir tempoyla başladı. Her iki takım da direkt golü düşünüp uzun toplarla hızlı ataklar denerken orta sahalar kayboldu. 47’de Gravillon’un üst direkte patlayan şutu gole en yakın an olurken her iki hocanın hamleleri de skoru değiştirmeye yetmedi. F.Bahçe sezonun ikinci puan kaybını yaşasa da aldığı bir puanla averajla liderlik koltuğunu geri kazandı.

HER MAÇ KAZANILMAZ!

F.Bahçe’nin çalıştırıcısı İsmail Kartal maçın ardından basın toplantısında, “Çok üstün oynadık. Beş net fırsatımız var. Rakibe ise pozisyon vermedik” derken, “Burada hangi takım bizim gibi oynayabilmiş. Yeniden lider olduk. Gönül isterdi ki üç puan alarak bunu başaralım” vurgusu yaptı ve, “Millî araya moralli gidiyoruz. Bugün (dün) oynayan oyuncular, sakat oyuncuları aratmadı. Sakatlıklara sığınan biri değilim. Çubuklu’yu giyen her oyuncu değerlidir. Futbolda puan kaybı olabilir. Bugün bir puan aldık ve lider olduk. Her maçı kazanacaksın diye bir kaide yok” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...