PTT 1. Lig'de dünya rekoru kırıldı

Düzenleyen:
PTT 1. Lig'de dünya rekoru kırıldı

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de takımlar bu sezon 24 haftada 52 değişik teknik adamla çalışarak dünya rekoru kırdı. Rekortmen takım ise 5. hocasıyla devam eden Vartaş Elazığspor.

Süper Lig'e açılan kapı PTT 1. Lig'de bu sezon adeta teknik direktör kıyımı yaşanıyor. Ligde yer alan 18 takımın 17'si geride kalan 24 haftada tam 52 değişik teknik adamla çalışarak kırılması çok zor bir dünya rekoruna imza attı. Sezonun rekortmen kulübü ise 5. teknik direktörle yoluna devam eden Vartaş Elazığspor oldu.

1 AYDA 8 TAKIM HOCA DEĞİŞTİRDİ

Yaşanan bu kıyımın son 1 aydaki bilançosu ise teknik direktör transfer sisteminin acilen değiştirilmesi gerektiğini gözler önüne serdi. Öyle ki; Elazığ, Adana Demirspor, Balıkesir, Göztepe, Bolu, 1461 Trabzon, Erciyes ve Denizli son 1 ay içinde hoca değişikliğine giden takımlar oldu. Teknik adamını değiştirmeyen tek kulüp olan Altınordu'da Hüseyin Eroğlu 4 senedir takımın başında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...