Prandelli'nin yerine Tudor!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Prandelli'nin yerine Tudor!

SPOR Haberleri  / Sabah

4-0'lık Başakşehir hezimeti sonrasında Galatasaray'da eleştiri okları İgor Tudor'a çevrildi.

Tudor şu ana kadar ki hocalık performansı ile sarı-kırmızılı takımda iyi izler bırakmayan Prandelli'yi hatırlattı. İşte iki teknik adamın ortak noktaları:

KADRO İSTİKRARI YOK HER MAÇA FARKLI 11
Cesare Prandelli bir türlü ideal takımı bulamamış ve ligde istikrarsız sonuçlar almıştı. Tudor da kenarda olduğu 7 maçın hepsinde farklı ilk 11 sahaya sürdü.

ÜÇLÜ SAVUNMA ISRARI DÖRTLÜ DE ÇARE OLMADI
Prandelli'nin üçlü savunma denemesi pahalıya mal olmuş, Arsenal Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 4 atmıştı. Teknik direktör Tudor, üçlü savunmada ısrar ediyor ancak sarı-kırmızılılar, kolay gol yemeye devam ediyor.

WESLEY SNEİJDER'İ YEDEK BIRAKIYOR!..
Fatih Terim, Mancini, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli ve Riekerink'in 11'e yazdığı ilk isim olan Sneijder'i, yedek bırakan iki hoca Prandelli ve İgor Tudor oldu.

İYİ İDMAN YAPTIRIYOR TAKIMI HEP YÜRÜYOR
Prandelli taktik olarak bir şeyler katamadığı takımı iyi çalıştırıyordu. Tudor da Florya'da sıkı idman yaptırıyor ama takım sahada yürüyor.

YİNE BAŞAKŞEHİR YİNE HEZİMET: 4-0
Prandelli dönemi Başakşehir deplasmanından 4-0'lık yenilgiyle dönen Galatasaray aynı hezimeti 3 buçuk sene sonra Tudor'la yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...