Prandelli'den Melo sözleri

Düzenleyen:
Prandelli'den Melo sözleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, Inter'de gördüğü kırmızı kartla tartışma konusu olan Felipe Melo hakkında konuştu.

İtalya'da futbol yorumculuğu yapan teknik direktör Cesare Prandelli, Serie A'da ilk yarıyı lider bitiren Inter'i değerlendirdi.

Roberto Mancini'nin kısa zamanda önemli işler yaptığını belirten Prandelli; "Diğer takımlarla 2-3 yıl sürebilecek bir başarıyı Mancini kısa sürede yakaladı. Birçok oyuncu Ağustos sonunda imzayı attı. Bu kısa sürede Mancini takıma bir kazanma mentalitesi aşıladı. Bu şampiyonluk açısından önemli bir durum." diye konuştu.

İlk yarının son haftasında Lazio'ya karşı penaltı yaptıran ve sert bir hareketle kırmızı kart gören Felipe Melo hakkında da konuşan Prandelli; "Maalesef Melo bazen bunları yapıyor. Saha içerisinde size her şeyi fazlasıyla veren bir isim. Bazen de böyle her şeyi mahvedebiliyor. Ama çok üzgün olduğunu gördüm. Bir daha böyle bir şey yapacağını sanmıyorum." dedi.
 
(Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...