Prandelli'den Almeida'ya veto

Prandelli'den Almeida'ya veto

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen ve bonservisi elinde olan Almeida'nın hedefi yeni sezonda Galatasaray forması giyebilmek.

Dün sabah saatlerinde Portekizli futbolcu, menajeri Hakan Korkmaz ile birlikte sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal'ın da ofisinin bulunduğu Akmerkez'e gitti. Aysal, Almeida ve menajeriyle kısa bir görüşme yaptı. Bu talebin bizzat Almeida'nın menajerinin yaptığı belirtilirken, Portekizli futbolcunun Galatasaray'da oynamayı çok istediği ve 1 haftadır randevu talep ettiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların başkanı, Almeida ve menajerine "Yabancı sorunumuz mevcut. Kadromuzda 11 yabancı futbolcu var.Şu anda bu transferi gerçekleştirmemiz mümkün değil" ifadelerini kullandı. nbsp;Teknik Direktör Cesare Prandelli, Başkan Aysal'a "Almeida bizim için lüks olur"diyerek bu transferi veto etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...