Prandelli transfer istedi

Prandelli transfer istedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Süper Kupa finalinde ortaya koyduğu futbol büyük eleştiri alırken, Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetimden transfer istedi.

Geldiği günden bu yana Başkan Ünal Aysal'la uyumlu bir şekilde çalışan İtalyan teknik adam, maddi imkansızlıklar yüzünden sürekli ertelenen transferlerin bir an önce bitirilmesini istedi. Maçtan sonra gazetecilerin transferle ilgili sorularını "Bekliyorum" diyerek cevap vermekle yetinen tecrübeli teknik adam, yönetime de mesaj yolladı. Liste başında bulunan Lukas Podolski'nin transferi de artık iyice zorlaştı. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, takımın en önemli gol silahlarından Giroud'un sakatlanmasının ardından Alman oyuncuyu da kadroda tutmayı planladığı kaydedildi. Golcü transferi için yeniden kolları sıvayan yönetim, Tarık Çamdal için de yeniden Eskişehir Yönetimi'yle masaya oturacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...