Prandelli taraftara seslendi: Islıklanınca üzülüyoruz

Prandelli taraftara seslendi: Islıklanınca üzülüyoruz

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, taraftarlara seslendi: Bizi alkışladıkları zaman seviniyoruz, ama ıslıkladıkları zaman üzülüyoruz...

Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı Cesare Prandelli, sabah idmanı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmeyle ilgili olarak Prandelli, "Güzel bir toplantı oldu. Projelerimiz ve fikirlerimizle ilgili konuştuk. Herkese iyi ve organize bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi. Taraftar tepkisiyle ilgili de konuşan Prandelli, "Bir takımdan her şeyi istemek sadece Türkiye'de değil bütün dünyada var. Bunun için çalışıyoruz. Ama başarı için taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizi alkışladıkları zaman seviniyoruz, ama ıslıkladıkları zaman üzülüyoruz. Her zaman bizim yanımızda olsunlar. Biz Galatasaray'ız ve bütün baskılara göğüs germek durumundayız. Her türlü baskıya karşı iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...