Prandelli: Sneijder'e defalarca anlattım, beni dinledi galibiyet geldi

Prandelli: Sneijder'e defalarca anlattım, beni dinledi galibiyet geldi

SPOR Haberleri

Cesare Prandelli'den Sneijder yorumu: "Oyunun içine daha fazla girmesini defalarca anlattım. Beni dinledi ve F.Bahçe galibiyeti geldi"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe derbisi sonrasında Sneijder'den övgüyle bahsetti. İtalyan çalıştırıcı, "Sneijder kaliteli bir oyuncu ve her zaman söylüyorum, oyunun içerisine daha fazla girmesi gerekiyor. Şut özelliği çok üst seviyede olan bir isim ve her zaman oyunun içerisinde olmalı. Beni dinledi ve maçın son 20 dakikasında da oyuna ağırlığı koydu. Attığı iki golle Fenerbahçe galibiyeti geldi. Eğer onu maça ileride başlatırsak, rakip savunmanın hedefi haline gelebiliyor. Onu oyun içinde yavaş yavaş ileriye taşımayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. İtalyan çalıştırıcı tutuk bir oyun sergiledikleri ilk yarının ardından, yaptıkları bazı taktiksel değişiklilerle ikinci yarıya daha farklı başladıklarını söyleyerek, "Sahada, ıslıklara karşı alkışlarla tepki veren bir takım gördüm ve bundan da mutluluk duydum. Hiçbir zaman morallerinin bozulmaması gerekiyor. Taraftarımızın her zaman bizi desteklemesini istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

F.Bahçe oturmuş bir takım

Fenerbahçe'nin 10 kişi oynadığı bir maçta galip geldiklerinin aktarılması üzerine Prandelli, "Rakibimiz 3 yıldır aynı futbolcularla oynuyor. Oyun kurma şekilleri ve taktiksel anlayışları oturmuş durumda. Gelişi güzel oynayan bir takım değiller. Biz de zaman içinde bunu yakalamak istiyoruz. Tabii ki bizim burada asıl teşekkür etmemiz gereken taraftarımızdır. Desteklerini bizden hiç eksik etmediler. Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacağımız maçta da tribünleri böyle dolu görmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Bu arada Cesare Prandelli ikinci kez çıktığı derbide ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında alarak siftah yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...