Potanın perileri ilk maçında coştu

- Güncelleme:
Potanın perileri ilk maçında coştu

SPOR Haberleri

A Milli Kadın Basketbol takımımız, Londra Olimpiyatları'ndaki ilk maçında Angola'yı 72-50 mağlup etti.

Tarihinde ilk kez Olimpiyatlara katılan A Milli Kadın Takımımız, ilk maçında grubun Angola ile karşılaştı. Maçta rakibine karşı ezici bir üstünlük kuran Potanın Perileri, ilk çeyreği 21-8, ikinci çeyreği 35-25, üçüncü çeyreği 58-39 ile önde bitirdi ve karşılaşmayı 72-50'lik skorla kazandı. Grubumuzdaki diğer temsilcilerden Çin ise ilk maçında Çek Cumhuriyeti'ni 66-57'lik skorla yendi. Milliler, ikinci maçında 30 Temmuz Pazartesi günü TSİ 13:15'te Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılarımız, Angola, ABD, Çin, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'ın yer aldığı A grubunu ilk 4 takım içerisinde bitirirse çeyrek finale yükselecek.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DA İZLEDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da maçı izleyenler arasındaydı. Eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte maçı izleyen Erdoğan, millileri uğurlu geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...