Portekizli Fenerbahçe'yi reddetti

Portekizli Fenerbahçe'yi reddetti
SPOR Haberleri

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden Abola'nın haberine göre 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Portekiz ekibi Benfica'nın başında uzun süredir görev yapan ve son zamanda Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddia edilen Jorge Jesus'tan Sarı-lacivertli kulübü yakından ilgilendiren bir haber geldi.Portekiz'in önde gelen gazetelerinden Abola'nın haberine göre 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti. Benfica başkanıyla bir görüşme yaptığı belirtilen Jesus'un 2009-10 sezonunda başladıkları uzun süreli projeye devam etme kararı aldı.Kariyerinde önceliği Benfica'da devam etmeye veren Jorge Jesus'un ikincil seçeneğinin ise Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden büyük bir kulübe gitmek ve başarıyı kovalamak olduğu gelen haberler arasında.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...