Portekiz basınından Jesus iddiası: Fenerbahçe'de mutsuz

Portekiz basınından Jesus iddiası: Fenerbahçe'de mutsuz

SPOR Haberleri

Jesus, millî arada tatil için Brezilya’ya gidince ortalık karıştı. Record, hocanın Atletico Mineiro ile görüştüğünü öne sürdü. Sarı lacivertliler ise “Sözleşme uzatacağız” dedi.

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de şampiyonluk rüzgârları estiren Jorge Jesus hakkında ortaya atılan bir iddia tansiyonu yükseltti. Tecrübeli teknik adamın millî arada Brezilya’ya gitmesi Portekiz basını tarafından farklı yorumlandı. Portekiz gazetesi Record, Jesus’un Fenerbahçe’de mutlu olmadığını ve sezon sonunda Brezilya’ya dönmek istediğini yazdı. Haberde, Jesus’un Atletico Mineiro’yla görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü.

BİR YERE BIRAKMAYIZ

Ancak iddialara jet yalanlama geldi. Fenerbahçe yönetimi, Jesus’un Türkiye’de keyifli bir dönem geçirdiğini vurgularken, yönetimin kendisine sağladığı imkânlardan, taraftarın tutkusundan ve takımın performansından son derece memnun olduğu ve aklında ayrılık gibi bir düşünce bulunmadığı belirtildi. Aksine, 1 yıllık sözleşme imzalayan hocayla sezon sonunda yeni mukavele için masaya oturulacağı kaydedildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...