Portekiz basınından flaş iddia! Cocu yerine Carlos Carvalhal

Düzenleyen:
Portekiz basınından flaş iddia! Cocu yerine Carlos Carvalhal

SPOR Haberleri

Portekiz basınından Fenerbahçe ile ilgili ilginç bir iddia gündeme getirildi. Portekiz kanalı Sports TV'de yayınlanan futbol programında yorumculardan Pedro Sousa, "Carvalhal, en son İstanbul'a gittiğinde Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile görüşmüş. Comolli, tecrübesi nedeniyle Carvalhal'i takımın başına geçirmek istiyormuş" dedi.

Süper Lig'de ve Avrupa'da iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe'de sular durulmuyor gibi görünüyor. Sarı lacivertli ekip ile ilgili yılın en ilginç iddiası ise Portekiz'den geldi. Son olarak Swansea'yi çalıştıran Carlos Carvalhal'ın Türkiye'ye dönme hazırlığı yaptığı, en son İstanbul'a gittiğinde Fenerbahçe sportif direktörü Comolli ile görüştüğü iddia edildi.

'COMOLLİ, CARVALHAL'I TAKIMIN BAŞINA GEÇİRMEK İSTİYOR'

Sports TV'de yayımlanan programda Portekiz takımlarının Avrupa Kupaları'ndaki rakipleri incelenirken yorumculardan Pedro Sousa, ' 'Benfica'nın, Fenerbahçe karşısında zorlanmadığı gibi Porto da, Galatasaray karşısında zorlanmayacaktır. Sergio'nun (Conceicao-Porto Teknik Direktörü) pek çok ajanı var. Türkiye ile ilgili bir de dedikodu paylaşayım. Carvalhal en son İstanbul'a gittiğinde, Fenerbahçe'nin sportif direktörüyle görüşmüş. Sportif direktör hem Türkiye'yi tanıdığı hem de Premier Lig tecrübesi olduğu için Carvalhal'ı takımın başına geçirmek istiyormuş...'' dedi. (Fotospor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...